Gymrooster

De Marlijn wordt een Gezonde School!

Op de Marlijn doen wij dit schooljaar (2021-2022) mee met het programma van B-fit. Dit is een programma dat scholen helpt om te werken aan een gezonde leefstijl. In samenwerking met gemeente Renkum zal dit programma gaan plaatsvinden op de Marlijn. 

Volgens een stappenplan werken wij aan verschillende thema's, met inzet van een Gezonde School-coördinator (meester Jorn) en een externe adviseur van de GGD Gemeentelijke gezondheidsdienst. In het schooljaar 2021-2022 staan de volgende twee activiteiten op het programma: " Bewegend leren" en "Water drinken als gewoonte". 

Na het behalen van het themacertificaat Sport & Bewegen mogen wij onze school gedurende drie jaar een Gezonde School noemen op dit gebied. Uiteindelijk is het doel om het vignet Gezonde School, te behalen, zodat wij het kwaliteitskeurmerk Gezonde School kunnen toe voegen aan de Marlijn.

Omdat wij sport en bewegen heel belangrijk vinden, krijgen alle kinderen vanaf groep 3 twee keer per week gymles van een bevoegd (vak)leerkracht gym. De kleuters hebben een keer in de week gymles van de vakleerkracht gym.

Cookie instellingen