Veilig!
Betrokken!
Uitdagend!
Veilig!
Betrokken!
Nieuwsgierig!
Uitdagend!
Welkom op de pagina van de nieuwe oudervereniging van De Marlijn!
U kunt ons met vragen en opmerkingen bereiken op
oudervereniging@demarlijn.nl
  
           
Even voorstellen!

 

Mijn naam is Peter Kuiper en ik woon samen met mijn vrouw Lilian en mijn 3 kinderen. Mijn oudste dochters Fabienne en Juliëtte hebben alle jaren van de Marlijn met groot plezier doorlopen en zitten nu op het HAVO/VWO. Frederique blijft nog minimaal 4 jaren op de Marlijn.
We wonen al 13 jaren met veel plezier in Oosterbeek. Privé houdt ik mij vooral bezig met mijn hockeyende kinderen (alle 3!), geschiedenis, het lezen daarover en ik ben een filmliefhebber.
Wanneer  je eigen kinderen zo lang en met zo veel plezier naar de Marlijn gaan, is het ook erg leuk om als ouder bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van een goed leer-, leef- en werkklimaat op school. Daarom ben ik sinds 3 jaren ben verbonden aan de Oudervereniging, eerst als secretaris en nu als voorzitter.
Als Oudervereniging willen we er graag zijn voor zowel de kinderen, maar ook voor de leraren. Wij willen de handjes en de extra ogen zijn die de school, de kinderen en de leraren zo nu en dan hard nodig hebben. Wilt u hier ook iets aan bijdragen?

Wij verwelkomen graag weer een aantal nieuwe bestuursleden!
Graag tot ziens op het schoolplein (zolang de jongste dit nog leuk vindt) of anders: als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met de oudervereniging op via oudervereniging@demarlijn.nl

**********

Mijn naam is Monique Paul en ben de moeder van Pèpe (groep 6) en Lou-Lou  (groep 3). Sinds een aatal jaar ben ik actief lid van de oudervereniging. Na onze verhuizing naar Oosterbeek zag ik het als een springplank om de leraren en de werkwijze van de school beter te leren kennen. Daarnaast is het als fulltime werkende moeder een uitstekende manier om nauw betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen en een actieve bijdrage te kunnen leveren aan de leuke activiteiten die de school organiseert. Het is erg prettig om met een zeer gemotiveerd team ideeën concreet te maken en vraagstukken vanuit ouders en de school oplossingsricht te omarmen.

Tot ziens op de volgende school activiteit! 

Groetjes Monique 

**********

Mijn naam is Tjeerd Dijkstra.
School is een essentieel onderdeel van het leven van jonge kinderen. Laten we er voor zorgen dat onze kinderen een leuke en goede start maken in het leven. Als betrokken ouder wil ik mij daar graag voor inzetten; vele handen maken licht werk.

********** 

Mijn naam is Jose van Westeneng-van den Doel en ik ben moeder van Ian en Isabel die inmiddels op de middelbare school zitten en van Merijn (groep 6). Naast moeder, ben ik werkzaam bij de Rabobank Arnhem eo. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen.  Ik vervul de rol van penningmeester,  dit ook vanwege mijn werkervaring in de financiële dienstverlening.  Ik zal er, samen met de overige bestuursleden, naar streven dat de door de ouders betaalde ouderbijdragen en de bijdragen voor de schoolreizen op een verantwoorde en creatieve manier besteed worden.

Nieuwe ouders
Aanvraag gesprek
Kalender
<
September
>
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo