Ouderraad

Even voorstellen!

Mijn naam is Peter Kuiper en ik woon samen met mijn vrouw Lilian en mijn 3 kinderen. Mijn oudste dochters Fabienne en Juliëtte hebben alle jaren van de Marlijn met groot plezier doorlopen en zitten nu op het HAVO/VWO. Frederique zit in groep 7DM en heeft dus nog twee schooljaren te gaan op de Marlijn.
We wonen al 13 jaren met veel plezier in Oosterbeek. Privé houdt ik mij vooral bezig met mijn hockeyende kinderen (alle 3!), geschiedenis, het lezen daarover en ik ben een filmliefhebber. Wanneer  je eigen kinderen zo lang en met zo veel plezier naar de Marlijn gaan, is het ook erg leuk om als ouder bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van een goed leer-, leef- en werkklimaat op school. Daarom ben ik sinds 3 jaren ben verbonden aan de Oudervereniging, eerst als secretaris en nu als voorzitter. Als Oudervereniging willen we er graag zijn voor zowel de kinderen, maar ook voor de leraren. Wij willen de handjes en de extra ogen zijn die de school, de kinderen en de leraren zo nu en dan hard nodig hebben. Wilt u hier ook iets aan bijdragen?

Marieke Truijers
Mijn naam is Marieke Truijers en ben moeder van Willem (groep 8) en van Koos (groep 6). Mijn kinderen gaan met plezier naar school. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen. Hiervoor heb ik een aantal jaren deelgenomen aan de MR van de Marlijn. Nu zou ik graag op een andere manier een actieve bijdrage willen leveren. Dat is de reden dat ik lid ben geworden van de oudervereniging. Het is leuk om samen met andere enthousiaste ouders na te denken over het organiseren van leuke schoolactiviteiten. Zou jij als ouder hier ook een bijdrage aan willen leveren, meldt je dan vooral aan!  

Monique Paul
Mijn naam is Monique Paul en ben de moeder van Pèpe (groep 8) en Lou-Lou  (groep 5). Sinds een aantal jaar ben ik actief lid van de oudervereniging. Na onze verhuizing naar Oosterbeek zag ik het als een springplank om de leraren en de werkwijze van de school beter te leren kennen. Daarnaast is het als fulltime werkende moeder een uitstekende manier om nauw betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen en een actieve bijdrage te kunnen leveren aan de leuke activiteiten die de school organiseert. Het is erg prettig om met een zeer gemotiveerd team ideeën concreet te maken en vraagstukken vanuit ouders en de school oplossingesricht te omarmen.
Tot ziens op de volgende school activiteit! 

Wij verwelkomen graag weer een aantal nieuwe bestuursleden!
Graag tot ziens op het schoolplein of anders: als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met de oudervereniging op via oudervereniging@demarlijn.nl

 

 

 


 
 
 
Cookie instellingen